Supergod regatta-kiosk igen i år – TAK

 

SUPERGOD REGATTAKIOSK IGEN I ÅR! 

Så er Sorø Regatta nr. 90 veloverstået, takket være en velfungerende skare af frivillige, der har knoklet non-stop ikke bare i weekenden, men i flere uger op til Regattaen. 

Vi er efterhånden så erfarne i indkøb og behov, så vi ved, hvad og hvor meget vi skal regne med at købe ind… men vejret spiller meget ind på, om det er is eller kaffe, toast eller sandwich og slik eller snacks, der langes over disken, så helt fri for ekstra indkøbsture kunne vi ikke blive. 

En speciel tak herfra skal lyde til en masse ihærdige og positive forældre, roere, rospinnere og familiemedlemmer i alle aldre, der igen i år gjorde Kiosken både i klubben og på Skjolden til et velkørende og humørspredende samlingssted under Regattaen. 

Tak til Gitte, Bonnie, Kirsten, Jeanette, Ruth og Ruth’s mor for deres svedende indsats på Skjolden, det er hårdt at få en så lille og forholdsvis primitiv skurvogn til hele tiden at kunne levere både koldt vand, is, kage, kaffe og de andre lækkerier, som publikum – og ikke mindst dommertårnet – efterspørger. 

Der er i stor stil blevet brygget kaffe – meget kaffe – smurt regattaboller og skåret kage, hentet is fra fryseren og vores hovedregning-lærdom fra folkeskolen er blevet sat på prøve, når folks kioskindkøb skulle lægges sammen…. men alt i alt har dette skæppet godt i kassen og i skrivende stund ser indsatsen i kiosken ud til at have båret rigtig god frugt, takket være Jer! 

Også en kæmpetak til cykelbude, toiletpassere, de mange kagebagere og håndværkerne, der har givet en hånd både før, under og efter Regattaen med opsætning, vedligeholdelse og nedtagning af både kiosk og Skjoldkiosk…. I har alle været en uundværlig brik i det store maskineri, der får Regattaen til endnu en gang at fremstå velsmurt og veldrevet.

Vi er stolte af og glade for at være en del af en klub, hvor der i den grad bakkes op om arrangementerne – både i denne Regattaweekend, men også i sidste weekend med Jubilæumsarrangementet – og giver en hånd med, hvor det er påkrævet. Vi får dejlig mange tilkendegivelser fra både deltagere og publikum, der alle synes, at vi gør et godt stykke arbejde for Sorø Roklub og for rosporten, og vores Regatta er noget, mange folk udefra glæder sig til år efter år, takket være bl.a. Jer! 

Søndag aften kl. 17 ekspederede vi den sidste kunde og efter et par timers ihærdig indsats havde vi ført klubben tilbage til dens normale udseende og kunne lukke og slukke for endnu en god Regatta. 

Vi ser frem til en ligeså stor opbakning fra medlemmer og forældre til til kiosktjans og kagebagning til næste år! 

En træt, men kærlig hilsen fra Kiosk-tovholderne

Laila, Eva og Lene

 

PDF udgaven
SR-RegattaKiosk 2018