Sommerroskole

Sommer-roskole er for alle piger og drenge i alderen 12-18 år. Det handler om at have det sjovt, lege, få nye venner og ikke mindst at få en fantastisk oplevelse med roning. Vi ror i begyndervenlige både, så alle kan være med også selvom du aldrig har roet før!

Sådan lød invitationen til årets sommer-roskole i Sorø Roklub og hele 26 børn valgte at deltage i ugen der gik. Mandag-tisdag-onsdag, 6 timer hver dag.
De unge mennesker trodsede blæst, store bølger og silende regn. De fleste havde aldrig siddet i en robåd før, nogle havde prøvet det før, men alle gik de til den med krum hals. Bagefter var det dejligt med tørt tøj, varm kakao og hygge i klubhuset.
Nordea-fonden sponsorerer Robattle og stiller en trailer med 6 Edon-både til rådighed. Edon-båden er en sculler med ‘støttehjul’, som er meget nem at starte i og de unge tog dem til sig fra begyndelsen, særlig tirsdag var vejrguderne med de unge – lige hvad de kunne bruge i deres sommerferie.
4 igangsættere fra Dansk Forening for Rosport deltog den første dag og havde en masse gode lege i ærmet, da det blæste en del denne dag. Tirsdag kom legen igang i Edon-bådene, hvor kan man ‘trykke til’ uden at vælte, ligesom man kan stille sig op også uden at vælte. Og det skulle selvfølgelig prøves af i stor stil.
Dejligt med sjov og leg i de unges sommerferie.
13575684_1103456513060309_1256501432_o e03624c9-b8ae-4323-8e21-b7f73d088f4c