Sjov og effektiv motion med ro-spinning!

Er du ledig onsdage fra kl. 9.30 og kunne tænke dig 1 times effektiv motion i vinterhalvåret, så starter der et nyt Ro-spinnings hold op fra:

Onsdag d. 26 oktober kl. 9.30 i Sorø Roklub.
Alle er velkomne: Nye som erfarne roere, mænd & damer, pensionister, morgenroere, ledige, mødre på barsel, deltid o.lign.

Der vil være en dygtig instruktør – Laila Hjorth – som har god erfaring med at lære fra sig af roningens mysterier.

Ro-spinning går ud på at man på hver sin ro-maskine ror i takt til musik.
Når musikken skifter følges den nye rytme som kan være langsom eller hurtig, alt efter hvilket program dagens menu står på. Roning aktiverer alle kroppens muskler og dermed får man rørt hele kroppen på en gang.
Udfordrende og sjovt, alle kan være med – man følger bare instruktionen, kom og prøv det af.
Efter dagens træning afsluttes som regel med en kop kaffe og en god snak i klublokalet.
Sorø Roklub – Ulla Krüger Hvid, 2016-10-02.
Rospinning vinteren 2015/2016.