REGATTAKIOSKEN GJORDE DET IGEN!

Endnu en vellykket regatta er overstået, ikke mindst takket være en endnu en gang velfungerende regattakiosk med smilende medarbejdere, der beredvillig langede sandwich, kildevand, slik, kaffe og kage… masser af kaffe og kage… over disken.

Vejret spiller i høj grad ind på, hvilke ‘bestsellere’ vi får, og vejrudsigten er blevet flittigt studeret op til weekenden. Men belært af sidste års mange returvarer var vi i år indstillet på, at det kunne koste et par ekstra ture i byen, hvis der skulle ske ændringer i salget pga. en byge eller et solstrejf. Vi måtte en ekstra tur i Superbrugsen nogle gange, specielt lørdag eftermiddag, da solen endelig tittede frem. Den første is blev solgt ved 13.30-tiden og derefter gik det slag i slag, og på små 4 timer solgte vi over 100 Magnum!

I år var vores Mobilepay service et stort hit: over 1/3 af alle køb blev foretaget på Mobilepay, hvilket letter ekspeditionen betydeligt og gør vore kunder meget glade!

Det blev til 2 X 13 timer med aktivitet bag kaffemaskinen, sandwich- og toastproduktionsbordet, kasseapparatet og kageudskæringen. Specielt i år var vi beriget med en stor gruppe engagerede forældre, der gav os en  kærkommen og hjælpende hånd i kiosken og gav ‘tovholderne’ et tiltrængt pust fra tid til anden. Også Skjolden gjorde det godt i år, tak til Gitte, Finn, Bonnie og Kirsten for jeres mange timers indsats.

Tusind tak til alle hjælpere: medlemmer, pårørende, forældre og frivillige både i kiosken og som ‘runnere’, toiletpassere, kagebagere og ‘håndværkere’ til opsætning og nedtagning af kiosken. Uden jeres indsats kunne dette ikke lade sig gøre. I er med til at give Sorø Roklubs Regattakiosk et rigtig godt ry ude i ro-miljøet.

Søndag aften kl. ca. 18.15 kunne vi lukke kiosken ned og rydde op efter os, trætte men glade for udfaldet med en forventning om, at også dette års indsats giver et pænt overskud til klubkassen.

Vi håber på også til næste år at få opbakning fra medlemmer og forældre til pasning af kiosken og bagning af de mange lækre og meget populære sponsorkager.

03.07.17