Rasmus Lind udtaget til Baltic Cup 2018

Lørdag d. 25 august var der landsholdsbilletter på spil på Bagsværd Sø, dagen var krydret med en længere pause i form af skolekaproning for de yngste.

Sorø´s Rasmus Aagren Lind og Jannick Wly andersen forsøgte sig først i 4X med 2 Holstebro roere. Halvvejs i løbet lå de side om side med modstanderne, men desværre stangede drengene så en kæmpe ugle og kom så meget bagud, at det var umuligt at hente.

Senere på dagen, efter nogle timers pause, har man så mulighed for at forsøge sig i de små bådtyper. Her parrede Rasmus sig op med Holstebro´s Oscar Burvil i dobbelt sculler og Jannick roede i single sculler. Jannick roede sin chance og fik en flot fjerdeplads, men desværre ingen udtagelse her.

Rasmus Lind og den 2 år yngre Oscar Burvil har ikke roet dobbeltsculler sammen før, en båd blev hurtigt indstillet og tilpasset drengene. På vej ud til start fik Rasmus og Oscar fundet det rette gear og roede et flot løb som de vandt i overlegen stil med flere bådlængder til de nærmeste konkurrenter.

I udtagelsesløb uddeles ingen medaljer, men Sorø roeren Rasmus Lind fik belønning nok i form af udtagelse til Baltic Cup, som foregår d. 29-30 september i Kruszwica, Polen.

Det samlede danske hold er på 26 roere fordelt på 10 både.


Rasmus Lind og Oscar Burvil i dobbeltsculler, udtaget til Baltic Cup 2018.
Foto: Tina Aagren

Rasmus Lind og Oscar Burvil vinder stort udtagelses løbet til Baltic Cup 2018 på Bagsværd Sø.
Foto: Ulla Hvid.

Ulla Hvid – Sorø d. 26 august 2018.