Nyt design af rotrikot

Vores velkendte gamle Sorø trikot har længe trængt til en opfriskning af designet til glæde for regattaens tilskuere, men ikke mindst for os, der skal bære trikoten.

Bestyrelsen drøfter om det også er den, vi går efter på næste bestyrelsesmøde.

Vi har kontakt med det danske firma Athletes Own, som designer og fremstiller trikoter til mange kendte klubber og vores bedste atleter som f.eks. Anne og Lærke, som er med i toer ved OL i Rio og bærer landsholdstrikoten.

Farver: Marineblå, Collegeblå og hvid.

Se designet på print både for dame og herre. Farverne er ikke retvisende på printet.

For at få et retvisende indtryk af farverne, se stofprøverne, som hænger ved siden af printet.

Tekniske data, modtaget fra producenten:

Materialet er Polyamid (82%) og elasthan (8%). Strækbarheden er i top og kropsfugtighed og -temperatur i kontrol under træning, det vil sige hurtig afkøling i pauserne forhindres. Lugtgener ved brug forsvinder hurtigt ud af stoffet ved udluftning umiddelbart efter hver træning. Ved alm. vask ved max 30 grader er der ingen lugtgener tilbage i stoffet. Dvs at bakterier er stort set fjernet i modsætning til polyester, hvor lugtgener hurtig bliver en del af tøjet, selv efter vask og en tur i Rodalon.  Minimum afstødelse af mikrofibre (plast) ved brug og vask.

Wear and Tear: Ved hyppig vask, forringes elasticiteten efterhånden i stoffet. Drip dry efter vask og brug udluftning som et alternativ. Vores trikoter holder til ca. 5000 km roning. Følg i øvrigt nøje vores vaskeanvisninger, som medfølger hvert produkt.

Vægt:  eks.: herretrikot i str. M vejer ca. 194 g.

Pris og leveringstid:

Første levering vil tage 4-5 uger efter afgivelse af ordre.

Efterfølgende ordrer kan leveres på mellem 3 og 4 uger.

Pris pr. trikot ved køb af 1-10 pr. ordre 695,-

Pris pr. trikot ved køb af 11-20 pr ordre 665,-

Pris pr. trikot ved køb af 21-50 pr ordre 640,-

Denne trikot er noget dyrere end fra Blueborn/Chopar, kvaliteten synes at være bedre, herunder syet kant forneden ved benet, for at den ikke kravler op.

Det er muligt at bestille kortærmet hvid T-shirt med print. Pris 425,- pr stk.

Idet der er nogle penge at spare ved at være mange pr bestilling, samler vi bestillinger via liste, hvor du kan skrive dig på. Den kommer op på opslagstavlen snarest.

dame trikot Herre