Lübeck Ruder-regatta

Lübeck Ruder-regatta havde i weekenden d. 29+30 april besøg af Sorø-roerne. For junior roerne er dette altid årets første udfordring og endda mod udenlandske hold på en bane med få bøjeafmærkninger og stærk sidevind.

Men det klarede de unge roere i stiv arm med hjælp af træner Christian Mølvig, hans masters-makkere og forældregruppen som var mødt talstærkt frem. Sorø Roklubs nye tricot blev indviet med nye farver og et moderne snit.

Juniorerne klarede sig som altid flot i tyskernes klassesystem: 3 klasser, når man en gang har vundet sin klasse rykker man en klasse op.

Junior resultater lørdag / søndag:

Løb Navn Placering
Junior B W2X Nicoline Blume / Emilie Lund Lynæs Nr.4 (kl.1)/Nr.3 (kl.1)/Nr.2 (kl.3)
Junior B M2X Peter Skou / Mathias Ebbe kær Nr.1 (kl.3)/Nr. (kl.)
Junior 13-14 år W2X Smilla Post-Kallenbach / Elisabeth Østergaard Nr.2 (kl.1)/Nr. 3 (kl.1)
Junior  13 år W1X Smilla Post-Kallenbach Nr.3 (kl.1)/Nr.2 (kl.1)
Junior B M2X Malthe Arensbach / Rasmus Lind Nr.1 (kl.3)/Nr.1 (kl.1)
Junior 14 år W1X Elisabeth Østergaard Nr.2 (kl.3)
Letvægt Junior B M4X+ Jacob Timmermann/Mathias Ebbekær/ Emilie Lund Lynæs/ Peter Skou/st. Elisabeth Østergaard Nr.3 (kl.1)/Nr. (kl.)
Junior B M4X+ Malte Carl Gersta/Rasmus Lind/Peter Skou/ Malthe Arensbach/ st. Elisabeth Østergaard Nr.3 (kl.1)/Nr.2 (kl.1)

Junior B M2X Jacob Timmermann/Mathias Ebbekær Nr.3 (kl.3)
Junior B M2X

Jacob Timmermann/Peter Skou

Nr.3 (kl.3)

Foto: Tina Aagren. Malthe Arensbach og Rasmus Lind vandt begge dage i junior B dobbeltsculler.

Foto: Charlotte Gjerrild Hviid. Nicoline Blume og Emilie Lund Lynæs roede nogle flotte løb i deres helt nye Sorø dragter

Masters-roerne hev igen Masters-pokalen hjem for bedste klubhold med 54 point foran Nordslesvig med 49,5 point.

Masters resultater lørdag / søndag:

Løb Navn Placering
MM2X B Uffe Søgård/Christian Mølvig Nr.1 / Nr.1
MM1X E+F Peter Carstens / Bjarne Hjorth Nr.1 / Nr.1
MM4X D Bjarne Hjort/ Peter Carstens/ Uffe Søgård/ Christian Mølvig Nr.1 / Nr. 1
MM1X B Christian Mølvig Nr. 1
MIX2X Uffe Søgård/Annette Lindberg Nr.1
MIX2X Christian Mølvig/Anna Karina Gravad Nr.2 / Nr.1

Foto: Tina Aagren. Bjarne Hjoth, Peter Carsten, Uffe Søgård og Chrstian Mølvig vinder Masters herre dobbeltfirer begge dage.

2017-05-01 Sorø Roklub, Ulla Krüger Hvid.