Invitation til DM fest den 6. oktober 2018

I anledning af Sorø Roklubs 100 års jubilæum og afholdelse af året DM inviteres I hermed til årets DM fest, som afholdes i Sorø Roklub, Frederiksvej 33, 4180 Sorø.

I behøver ikke nødvendigvis at deltage i selve DM i Kortbane Roning, så kom bare alle også morgenroere, motionsroere, ungdomsroere, kaproere, masterroere , ledere, trænere, hjælpere, dommere og pårørende med relation til roningen.

Der er 2 slags billetter. En inkl. spisning og en uden spisning.

Festbillet inkl. spisning giver adgang til buffet (2 slags kød, forskellige slags kartofler, pasta, salater og dessert til kr. 195,00

Festbillet ekskl. spisning til kr. 75,00 (kom bare efter kl. 20 og hæng ud dér, hvor der er anvist plads)

Klubber der har unge under 18 år med bør være repræsenteret af ansvarlige voksne. Der vil kun være salg af alkohol til dem over 18 år.

Der arrangeres DJ som spiller op til dans og Sorø Roklub vil være klar i cooktailbaren, som kun tager betaling via MobilePay.

Der er velkomst kl. 19 for dem med spisebilletter og efterfølgende fællesspisning. Herefter er festen åben for dans og hygge frem til den lyse morgen.

Billetter kan købes via  https://soroe-roklub.safeticket.dk/dm og skynd dig, da der er begrænset antal billetter og gerne før den 26. september 2018

 

Vi glæder os til en festlig aften.

 

Indbydelse til DM Fest Sorø Roklub lørdag 061018